%%IEHACK459d9dcac73a0afa61fe5dae59452773%%PCEtLVtpZiBsdGUgSUUgOV0+PGxpbmsgcmVsPSJzdHlsZXNoZWV0IiB0eXBlPSJ0ZXh0L2NzcyIgaHJlZj0iaHR0cHM6Ly9jZG4uc3R1ZGlvcGVuZC5ubC93cC1jb250ZW50L3BsdWdpbnMvanNfY29tcG9zZXIvYXNzZXRzL2Nzcy92Y19sdGVfaWU5Lm1pbi5jc3MiIG1lZGlhPSJzY3JlZW4iPjwhW2VuZGlmXS0tPg==%%IEHACK%%
?>

Dit doen we

Studio P&D maakt vernieuwende, stijlvolle en goed uitgedachte interieurontwerpen. Ontwerpen van ons herken je – niet omdat ze er hetzelfde uitzien, maar omdat ze anders zijn. We denken anders over en kijken anders naar interieur. Elk project dat we doen is uniek, maar we zorgen er altijd voor dat het precies past bij wat de opdrachtgever voor ogen heeft – en meer.

Een uitgebalanceerde mix van stijlen – met een stoer randje

Studio P&D is een mix van ervaring, professionaliteit, elegantie en lef – met als bindmiddel oprechte liefde voor het vak. We streven er altijd naar om met vernieuwende ideeën te komen. Onze ontwerpen zijn toegankelijk, maar wel verfijnd. We halen onze inspiratie overal en nergens vandaan. Ons werk is een mix van stijlen en materialen, op een uitgebalanceerde manier met elkaar verweven. En altijd met een stoer randje – want zo zijn we nu eenmaal.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Studio P&D heb je altijd de keuze wat je wilt: we kunnen alleen het interieurontwerp op ons nemen, maar ook alles omtrent de interieurbouw en de inkoop van meubelen, lichtarmaturen en accessoires. Op die manier nemen we je als opdrachtgever alles uit handen. We ontwerpen regelmatig woningen, schoolgebouwen, winkels, kantoorgebouwen en horecapanden ‘van binnen naar buiten’. Daarbij valt het interieur nauw samen met de buitenkant.

Interieurontwerp met aandacht

Aandacht is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Aandacht voor materiaal en kleur, maar ook voor het concept, voor de kenmerken van een gebouw, voor de omgeving en voor de bewoners.

We maken altijd eerst vrijblijvend en persoonlijk kennis met je. We komen bij je langs en luisteren goed naar wat jij wilt en wat je verhaal is. Zo kunnen we een persoonlijk advies voor je opstellen, vóór we over tarieven beginnen. Om een uniek en passend interieurontwerp op te kunnen leveren, is het cruciaal dat je weet voor wie je het maakt.

Altijd op hakken, maar echte aanpakkers

Tijdens ons werk hebben we onderling onafgebroken lol met elkaar. Dat plezier zie je terug als je met ons samenwerkt. Oh, en je zou het misschien niet zeggen als je ons ziet, maar we zijn echte aanpakkers. Die mentaliteit zorgt ervoor dat we niet alleen met mooie ideeën komen, maar ze ook uitvoeren.

Hiervoor kun je bij ons terecht

Interieurontwerp

Voor elk type gebouw, nieuw of oud, ontwerpen we een uniek en passend interieur.

Totaalconcepten

Interieur van ontwerp tot oplevering, inclusief inkoop, materiaal, huisstijl, inrichting en interieurbouw.

Lichtplan

Belichting is essentieel voor de sfeer en de beleving van een ruimte. We maken graag een lichtplan op maat

Keuken- en badkamerontwerp

We adviseren bij het ontwerp van de ideale keuken of badkamer.

Kleur- en materiaaladvies

We kunnen precies vertellen welke kleuren en materialen samen de beste combinatie vormen.

Maatwerk-ontwerp

Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is, zorgen we voor een ontwerp dat past. We maken ook maatwerktekeningen.

Nieuw- en verbouw

Omdat interieur een essentieel onderdeel van het bouwen of verbouwen van een pand is

Styling en fotografie

Samen met fotograaf Hans Mossel maken we aansprekende reportages voor woonbladen.

Zakelijke markt

We zijn sterk in kantoorinrichting, horecaconcepten, winkelinrichting en interieurontwerp voor openbare gebouwen.

Onze Partners

Studio P&D onderhoudt nauwe contacten met een aantal betrouwbare partners. Mensen waarvan we weten dat ze onze visie op ontwerpen en wonen delen én die keer op keer kwaliteit leveren. We hebben een uitgebreid netwerk met vakmensen – denk hierbij bijvoorbeeld aan architecten, schilders, interieurbouwers, stukadoors, aannemers en meubelmakers. Door met hen samen te werken, zorgen we ervoor dat het resultaat altijd de verwachtingen van opdrachtgevers overtreft.

Jack Koster Houses, Style 26, VDA Vloeren Vries, O42 interieur, Team 2 Leek, Sven Schriever Design, Hans Mossel Fotografie, Inge Steenhuis

Zakelijk0

Particulier0

Styling0